Maatwerk

De diversiteit in productieprocessen en werkplaatsen is het uitgangspunt bij de fabricage van machines en de aanpassingen van goederenliften. Van Orsouw Machinebouw levert machines en aanpassingen op maat. Machines kunnen worden uitgerust met speciaal daarvoor ontworpen en in eigen huis geproduceerde onderdelen. In samenspraak met de klant gaan we voor een optimaal resultaat. Van Orsouw Machinebouw beschikt over vakmanschap, een goed geoutilleerde productieomgeving en praktische ervaring die tot doelgerichte maatoplossingen leidt. We werken volgens
de wettelijk vastgestelde CE markeringen.

Elders op deze website geven we graag een beeld van door ons gerealiseerde projecten.

Wilt u kennis maken met technisch en specialistisch maatwerk? Ons informatieformulier wijst u de weg naar Van Orsouw Machinebouw. Bellen mag natuurlijk ook.

Samenwerking
Indien nodig werken we samen met toeleveringsbedrijven. We maken gebruik van specialistische diensten en blijven uitstekend op de hoogte van innovaties in ons vakgebied. Van Orsouw Machinebouw is dealer van Impacts GMBH. We leveren desgewenst mobiele, milieuvriendelijke machines en reserve- en software onderdelen.

Van Orsouw Machinebouw, als service hoofdzaak is.