Machinebouw

Van Orsouw Machinebouw is gespecialiseerd in het bouwen van machines op maat. De wens van de klant is het uitgangspunt bij de realisatie van een machine of installatie. Onze klanten benadrukken veelvuldig de servicegerichte manier waarop we meedenken in processen die leiden tot passende oplossingen. We laten niets aan het toeval over. Onderdelen tekenen we nauwkeurig uit met behulp van 3D Software.
Van Orsouw Machinebouw onderscheidt zich door de innovatieve ontwikkeling en verbetering van o.a. stofvrije straalmachines ten behoeve van mobiele oppervlaktetechniek. Onze machines dragen in hoge mate bij aan het kwaliteitswerk dat oppervlaktespecialisten kunnen bieden.

Gerenommeerde opdrachtgevers
Van Orsouw Machinebouw ontwikkelt, bouwt en levert geavanceerde machines aan opdrachtgevers in diverse sectoren. In de meeste gevallen leveren we prototypes die op maat worden gerealiseerd. Het is ook mogelijk kleine series op te leveren. We beschikken over een moderne en goed uitgeruste bedrijfshal. Op de werkvloer kunnen we onze producten onder stofarme condities assembleren en verpakken. Vanzelfsprekend dragen we zorg voor een perfecte levering en installatie van een bestelling. Onze opdrachtgevers vinden we o.a. in de volgende sectoren: de pluimveesector, de bouw en de wegenbouw.